In navolging van Jelle Klaasen heeft ook Raymond van Barneveld gebroken met zijn management. Na een aantal succesvolle jaren neemt ‘Barney’ afscheid van Bengi als hoofdsponsor en van Ben de Kok als manager, zo meldt Van Barneveld op Twitter.

De vijfvoudig wereldkampioen bedankt De Kok voor zijn werkzaamheden en wenst hem het beste voor de toekomst. Jaco van Bodegom wordt de nieuwe manager van de 50-jarige Hagenaar. Van Bodegom was eerder betrokken in de begeleiding van Van Barneveld, maar halverwege 2017 kwam deze samenwerking ten einde.

Van Barneveld stopt ook met zijn werkzaamheden als spelersbegeleider, zo vertelt ‘RvB’ aan Dartsnieuws.com. De Nederlandse dartspionier nam eerder Mike Zuydwijk, Jeffrey de Zwaan en Dirk van Duijvenbode onder zijn hoede.

Mike Zuydwijk zette eind 2016 zijn dartscarrière op een lager pitje om zijn studie af te maken en was sindsdien geen onderdeel meer van ‘Team Bengi’. ‘Barney’ en Van Duijvenbode zijn na goed overleg uit elkaar gegaan, terwijl De Zwaan in zijn eentje overblijft bij Bengi.

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek