Dimitri van den Bergh blijft ook de komende tijd met Unicorn-materiaal spelen. ‘The Dreammaker’ heeft een langdurig contract getekend bij de Engelse fabrikant.

De Belg staat sinds 2016 onder contract bij Unicorn Darts. In de afgelopen twee jaren wist Van den Bergh een aantal mooie successen te behalen met een jeugdwereldtitel, een kwartfinale op het grote WK en een finaleplek op de German Darts Masters.

Op de Pro Tour zijn de resultaten echter nog mager, met slechts twee kwartfinales. Hierdoor is WK-deelname nog niet zeker voor de 24-jarige Antwerpenaar. Van den Bergh erkent in gesprek met Unicorn dat zijn resultaten niet zijn zoals gehoopt.

”Eerlijk gezegd verliepen de laatste toernooien moeizaam, maar ik begin weer een positief gevoel te krijgen. Ik wil graag mijn jeugdwereldtitel verdedigen en succesvol zijn tijdens de televisietoernooien. Stap voor stap ga ik mijn doelen halen, dat beloof ik.”

Speel mee met het Champions League of Darts Spel met minimaal 200 euro aan prijzen!

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek