Jurjen van der Velde heeft een driejarige verbintenis getekend met Winmau Darts. De Groninger kreeg na zijn eindzege op de World Masters een contract aangeboden van de bekende dartsfabrikant.

Het Nederlandse talent was afgelopen weekend de beste bij de Winmau World Masters voor junioren. Eerder dit jaar won Van der Velde ook al de WDF Europe Youth Cup. Het leverde hem ook een uitnodiging voor de Finder Darts Masters en het Nederlandse jeugdteam op.

Met de steun van zijn nieuwe sponsor hoopt Van der Velde nog een stap vooruit te zetten in zijn carrière. ”Ik gebruik al jaren materiaal van Winmau en ik was ontzettend blij toen ze contact met mij opnamen.”

”Met hun steun weet ik dat ik in de toekomst nog meer bekers kan winnen. Het was fantastisch om een historisch toernooi als de World Masters te winnen. Ik kan nu niet wachten om weer te gaan trainen.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek