Vincent van der Voort heeft keihard uitgehaald naar Co Stompé tijdens zijn interview na de schitterende 3-0 overwinning op Dave Chisnall in de eerste ronde van het WK Darts.

‘The Matchstick’ had onlangs gezegd dat Van der Voort zijn rugklachten soms als excuus gebruikt. De Noord-Hollander diende Stompé na zijn zege op Chisnall van repliek.

”Dat een analist als Co Stompé verkondigde dat ik mijn rugklachten als excuus gebruik, vind ik echt laag-bij-de-gronds. Co is een lul. En dat mag je gerust opschrijven”, vertelde ‘The Dutch Destroyer’ tegen het Algemeen Dagblad na afloop van zijn partij.

”Mensen mogen kritiek hebben. Maar Co riep dingen die gewoon niet klopten. Iedereen weet hoeveel ik er voor doe en hoeveel ik er voor laat”, vervolgde Van der Voort.

”Weet je? Analyseren is zo makkelijk, gewoon zomaar iets roepen in een praatprogramma. Maar goed analyseren, met kennis over iemand, is iets heel anders. Kijk, ik ben goed bevriend met Michael van Gerwen. Als wij van elkaar vinden dat de ander iets verkeerds doet, dan zeggen we dat tegen elkaar. Co is meer achterbaks. Dat kan ik niet waarderen.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek