Michael van Gerwen ontdeed zich gemakkelijk van Danny Noppert in de tweede ronde van het German Darts Open. Scorend verliep het allerminst goed bij de nummer één van de wereld, maar op de finishes was ‘Mighty Mike’ aardig trefzeker.

De 28-jarige Brabander noteerde een finishpercentage van zestig procent. Dit hielp Van Gerwen aan een 6-1 overwinning op de Fries. Ondanks de ruime uitslag, was de tweevoudig wereldkampioen niet tevreden met zijn vertoonde spel.

”Mijn scores liepen totaal niet. Ik voelde mij niet helemaal lekker tijdens deze partij, ik weet niet waarom. Met mijn vertrouwen was niks mis, maar ik gooide zonder agressie en Danny legde weinig druk op mij.”

”Ik moet weer uren gaan maken aan het oefenbord. Ik wil presteren, het kan de volgende keer alleen maar beter gaan”, klonk het veelbelovend bij Van Gerwen.

Kelly Deckers/PDC Europe

Foto: Kelly Deckers/PDC Europe

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek