Met al weer de eerste titel van het seizoen op zak, reisde Michael van Gerwen vol zelfvertrouwen naar Dublin voor de eerste speelronde van de Premier League Darts. De eerste tegenstander wordt wereldkampioen Rob Cross.

De eerste kans voor Van Gerwen om zich tegen ‘Voltage’ te revancheren voor zijn nederlaag in de halve finale van het WK Darts. Althans, zo ziet de buitenwacht het. ‘Mighty Mike’ geeft aan dat hij geen revanchegevoelens koestert.

”Een overwinning donderdag zou mooi zijn, ik heb veel zin in deze Premier League”, vertelde Van Gerwen tijdens de media-lancering in Dublin. ”Ik ben niet uit op revanche, want we gaan elkaar nog wel veel vaker tegen komen.”

”Ik wil direct de druk bij hem erop zetten en mijn vorm van afgelopen weekend behouden. Twee punten in deze geweldige zaal zou fantastisch. Er zijn veel nieuwe spelers dit jaar, maar dat maakt het voor iedereen leuker.”

”Ik denk dat dit deelnemersveld volledig terecht gekozen is. Ze hebben vorig jaar allemaal goede resultaten behaald en laten zien dat ze stuk voor stuk prima spelers zijn.”

Doe mee aan het Premier League Darts Spel 2018.  Maak voor maar 5 euro kans op een 1e prijs van 108 euro en een minimale prijzenpot van 668 euro!

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek