Voor het vierde jaar op rij wist Michael van Gerwen het eerste toernooi van het jaar te winnen. De tweevoudig wereldkampioen versloeg Raymond van Barneveld in de finale van de Unibet Masters.

De 28-jarige Brabander knokte zich tweemaal knap terug van een achterstand. ‘Barney’ nam een 4-1 en een 8-5 voorsprong, maar wist het duel niet af te maken. Zodoende moest Van Barneveld zich tevreden stellen met de tweede plaats en ging de hoofdprijs naar Van Gerwen.

”Dit is een perfecte start van het seizoen”, sprak Van Gerwen glunderend tijdens de prijzenceremonie. ”Ik heb een goed toernooi gespeeld en hoge gemiddeldes laten zien tegen goede spelers.”

”Iedereen wil goed aan het jaar starten en dat heb ik gedaan. Ik doe altijd mijn best en wil alle toernooien winnen die ik speel. Ik ben blij dat ik deze beker mee naar huis kan nemen.”

”Raymond heeft ook een fenomenaal toernooi gespeeld. Hij speelde prima in de finale en gaf weinig weg. Wanneer je hem een vinger geeft, pakt hij je hand. Gelukkig wist ik mezelf terug te vechten in de wedstrijd.”

Doe mee aan het Premier League Darts Spel 2018.  Maak voor maar 5 euro kans op een 1e prijs van 88 euro en een minimale prijzenpot van 500 euro!

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek