Michael van Gerwen jaagt vanaf vrijdag op zijn derde World Series-titel van het jaar. De 28-jarige Brabander treft Martin Schindler in de eerste ronde van de German Darts Masters.

Op vrijdag en zaterdag zijn de PDC-toppers in Düsseldorf voor het zevende World Series-toernooi van het seizoen. Van de voorgaande zes, miste Van Gerwen drie toernooien vanwege de geboorte van zijn dochter in augustus. In Shanghai en Las Vegas was ‘MvG’ de beste, in Dubai verloor hij de finale van Gary Anderson.

”De fans zijn altijd fantastisch in Duitsland en ik kijk uit naar dit evenement”, vertelt de regerend wereldkampioen op de website van de PDC.

”Ik won afgelopen weekend een Euro Tour-toernooi, dus ik weet dat ik op dit moment goed sta te spelen. Ik kan niet wachten voor dit weekend van start gaat. De World Series blijven doorgroeien en het is goed om te zien dat Duitsland ook zo’n toernooi heeft.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek