Na de eerste speelronde van de Premier League Darts 2019 gaan er vier man aan kop in onze VIP-voorspelcompetitie. Het viertal wist ieder vijf punten te scoren tijdens de openingsavond.

Door de puntendeling tussen Peter Wright en Rob Cross in de Premier League wisten Jyhan Artut en Keith Deller zich bij Luke Humphries en Dartsnieuws-verslaggever Pieter Verbeek op de eerste plaats te voegen.

Humphries had de uitslagen bij de duels tussen Wade en Van Barneveld (7-4) plus Chris Dobey tegen Mensur Suljovic (6-6) juist voorspeld. Daar kreeg ‘Cool Hand Luke’ telkens twee punten voor, terwijl hij één punt kreeg voor het voorspellen van de juiste winnaar bij het duel tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. Verbeek had correct ingeschat dat Wade en Gerwyn Price met 7-4 zouden winnen. Daarnaast kreeg hij ook een punt voor de overwinning van Van Gerwen.

Steve Beaton en Vincent van der Voort staan voorlopig onderaan met twee punten. Van der Voort had twee winnaars correct, terwijl het gelijkspel tussen Wright en Cross twee punten opleverde voor Beaton. De zes overige deelnemers staan op drie punten.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag twee punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 23 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

De voorspellingen voor de komende speelronde worden aanstaande donderdag op Dartsnieuws.com gepubliceerd. De voorspellingen van afgelopen week zijn hier terug te zien.

Tussenstand

Luke Humphries 5
Jyhan Artut 5
Keith Deller 5
Pieter Verbeek 5
Ricky Evans 3
Stephen Bunting 3
Jeffrey de Zwaan 3
Samuel Gill 3
Jamie Lewis 3
Kim Huybrechts 3
Vincent van der Voort 2
Steve Beaton 2

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek