Zaterdag wordt er gestreden in zowel de SuperLeague als de Landelijke competities bij de jeugd en de senioren. Hieronder een overzicht van alle wedstrijden.

SuperLeague

De teams hebben elkaar allemaal één keer getroffen en de kaarten zijn dus geschud! Bosgenoegen, dat koploper is, ontvangt zaterdag de nummer vier Winsum uit Sneek. Nummer twee Twenty Six gaat op bezoek in Terneuzen bij RCT en Oranje Bar speelt thuis tegen Café Kafé. De Fanatics ontvangt Xtreme en DKE speelt thuis tegen de Zwaantjes.

In overgangsklasse A is de spanning helemaal terug nadat de Dissel vorige week won van koploper Kremer. In de thuiswedstrijd tegen Status Bar dit weekend zal Kremer zich moeten herpakken. De Dissel dat na vorige week gelijk staat in wedstrijdpunten neemt het op tegen de Planeet. The Legend, dat ook sterk draait dit seizoen, speelt thuis tegen de Schout en de Makkers van Wilma spelen uit tegen Toornsmit. Tenslotte reist de Moriaan af naar Appingedam voor de wedstrijd tegen Op de Hoek.

Ook in overgangsklasse B is het spannend en staat de top die dicht bij elkaar. De nummers één en drie spelen zaterdag tegen elkaar: Hemeco vs Dart Team Venlo. De nummer twee Red Alert speelt thuis tegen ’t Pleintje. ’t Haspeltje krijgt de Dorpsherberg op bezoek en FF naar Steef ontvangt de Vrijbuiter. De laatste wedstrijd in deze klasse gaat tussen Oranjestad en Nouveau.

Agnes & Schier is de trotse koploper van overgangsklasse C. zij spelen in deze speelronde thuis tegen Sonny’s. Dartshop Leiden ontvangt de Schot en Merwehof ontvangt de Wyck. 8-eraf speelt thuis tegen de Flora Bar en tenslotte reist Prima Darts af naar Spakenburg voor de partij tegen Double bull.

Voor het complete programma en de standen klikt u hier.

LaCo

In de jeugdcompetitie gaat DVS thuisspelen tegen de DBA. Eerder dit seizoen was DBA met 7-4 te sterk. In poule B speelt de DSWN thuis tegen de SDC die zij eerder dit jaar met 9-2 versloegen. In poule C staan twee wedstrijden op het programma. KDO vs DBMN en FDB vs RDB. Dit belooft veel spanning want eerder dit seizoen eindigden beide wedstrijden in een 6-5 uitslag!

Bij de mannen speelt koploper van poule A, de DVO, thuis tegen hekkensluiter DVK. De BDC neemt het op tegen de VDO en FDB gaat op bezoek bij regerend kampioen DBBR. In poule B een mooi treffen tussen nummer één DBMN en nummer twee DBA. De heren van SDC spelen in dezelfde poule tegen RDB. In poule C gaat koploper DORA op bezoek in Groningen bij DOGD. Tenslotte neemt de DVS het op tegen de DOT.

Bij de dames is koploper VDO vrij en daarvan kan DSWN profiteren. Zij moeten dan wel winnen van de dames van DVS. Verder speelt de DVO tegen DVK en gaan de Friese dames op bezoek bij DBBR. In poule B vinden we drie teams bovenaan met vijf gewonnen wedstrijden uit zes duels. Namelijk de RDB, de DONHN en de DBMN. De RDB gaat zaterdag op bezoek bij SDC, DONHN speelt uit tegen DOGD en DBMN ontvangt de DBA.

Voor de stand van zaken in de LaCo klikt u hier!

Bron: NDBDarts.nl

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek