Zaterdag start de tweede speelweek van de Landelijke Competitie. Welke teams behalen een tweede overwinning? En wie moet er een inhaalslag gaan maken? De Nederlandse Darts Bond blikt vooruit.

Heren
In poule A gaan DONHN en DVK voor revanche. VDO zal zijn eerste opwachting dit seizoen maken tegen DVK en de heren van SDC zullen hun eerste wedstrijd van het seizoen spelen tegen de mannen van DONHN. De twee winnaars van de eerste speelweek nemen het nu tegen elkaar op, DVS ontvangt DBA. In poule B neemt DBBR het op tegen DBMN. Voor de DBBR is dit de eerste wedstrijd van het seizoen en ze zullen goed uit de startblokken moeten komen aangezien DBMN in de eerste speelweek een ruime eerste zege behaalde. De DVO en DOGD zullen tegen elkaar strijden voor hun eerste overwinning dit seizoen. In poule C is er een vrije week voor alle teams.

Dames 
FDB en DVK zijn op dit moment gedeeld koploper in poule A bij de dames. DVK kan deze speelweek een voorsprong pakken als zij hun wedstrijd tegen VDO weten te winnen aangezien FDB deze week vrij is. SDC treft thuis de dames van DONHN, die hun eerste wedstrijd wisten te winnen en DBA reist af naar Deventer om te spelen tegen DVS. In poule B zijn er deze speelweek ook twee teams vrij, DSWN en RDB hebben een weekje rust. DBBR mag zijn eerste wedstrijd spelen tegen DBMN in Houten. DOGD start het seizoen tegen de dames van DVO.

Jeugd 
Bij de jeugd in poule A heeft RDB na een klinkende 11-0 overwinning nu een vrije speelweek. KDO zal zijn seizoen starten tegen nummer 2 DBMN. DBA neemt het in de tweede week op tegen DVS, beide teams zullen na het verlies van de eerste week graag punten willen pakken. In poule B van de jeugd staat er één wedstrijd op het programma. DBBR gaat de strijd aan met DONHN/DVK.
Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek