Zaterdag 28 oktober is het tijd voor speelweek vier van de SuperLeague!

Hoofdklasse
Titelverdediger en huidige koploper Oranje Bar 1 ontvangt Tapperij Teun. Xtreme Sport Tilburg is net als Oranje Bar nog zonder puntverlies. Zij spelen morgen uit tegen de Pinkster Devils. De Fanatics, die derde staan, nemen het op tegen Bosgenoegen en in Den Haag speelt DKE RW Repair thuis tegen H&S de Zwaantjes. De laatste wedstrijd uit de hoofdklasse is die tussen Prima Darts en Nitro Darts Sneek.

Overgangsklasse A
De koploper na drie wedstrijden is Twenty Six Urk. Morgen gaan zij op bezoek bij de nummer drie van vorig jaar, Toornsmit. Café Kremer staat op het moment tweede en krijgt morgen Café op de Hoek op bezoek. In Sneek speelt The Legend Reen thuis tegen Nitro Sportcafé Dokkum en in Enschede staat Cleopatra – Status Bar op het menu. Tenslotte ontvangt Osseldarts/DC Hobisports de Dissel.

Overgangsklasse B
Twee teams met de volle score uit drie wedstrijden in overgangsklasse B: Hemeco d’n Beer en Dart Team Venlo. Hemeco gaat morgen op bezoek bij Oranjestad United in Breda en DTV speelt thuis tegen Goudenregenbar 4. De nummer drie Café Kafé speelt tegen de nummer vier Red Alert en in Olland wordt de Dorpsherberg tegen ’t Haspeltje gespeeld. Tenslotte ontvangt Oranje Bar 2 Eetcafé Modern.

Overgangsklasse C
Taveerne voert het klassement aan in overgangsklasse C. Morgen staat er voor hen een thuiswedstrijd op het programma tegen Racketcentrum Terneuzen. Nummer twee ’t Pleintje ontvangt 8-eraf Amsterdam en in Barendrecht speelt Agnes en Schier tegen Goudenregenbar 1. De Makkers van Marktzicht spelen thuis tegen Café de Schot en de laatste wedstrijd van het weekend gaat tussen de Flora Bar en Sonny’s Darts.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek