Vincent van der Voort heeft zich gerevancheerd voor zijn nederlaag van zaterdagmiddag tegen Peter Wright. Op zondag troffen de Nederlander en de Schot elkaar opnieuw en ditmaal was het Van der Voort die met 6-3 aan het langste eind trok.

‘Fast Vinnie’ bereikte met deze zege de vierde ronde van Players Championship 14. Van der Voort versloeg eerder al Andrew Gilding (6-3) en John Bowles (6-3). Mark Webster of Peter Jacques is zijn tegenstander bij de laatste zestien.

Jeffrey de Zwaan wist ook de achtste finales te halen. De Zuid-Hollander begon de dag met een knappe 6-4 overwinning op Joe Cullen. Vervolgens werden ook Steve Lennon (6-4) en David Pallett (6-3) aan de zegekar gebonden. Het is voor het eerst in twee jaar tijd dat De Zwaan weer eens de vierde ronde haalt op een vloertoernooi.

Dirk van Duijvenbode meldde zich ook bij de zestien overgebleven spelers. ‘The Titan’ was met 6-1 te sterk voor landgenoot Jimmy Hendriks. Laatstgenoemde won een ronde eerder verrassend van Dave Chisnall (6-5).

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek