Na een onderbreking van enkele weken komen dit weekend weer verschillende teams in actie tijdens de Landelijke Competitie.

Heren:
In poule A gaat koploper DBA het opnemen tegen DVK. Lukt het de heren van DVK om hun derde overwinning van dit seizoen te pakken of laten de mannen van DBA zien waarom zij bovenaan staan? Verder zal in deze poule SDC het opnemen tegen DVS. In poule B gaat de nummer drie DBBR spelen tegen de nummer vijf DVO.

Koploper DBMN zal de strijd aangaan met de nummer vier RDB. De heren van de BDC gaan het in poule C opnemen tegen de nummer vijf DSWN. Kunnen de mannen uit Den Haag de Bosschenaren voor het eerst laten verliezen dit seizoen? De mannen uit Amsterdam (DORA) gaan dit weekend spelen tegen de heren van de DOT.

Dames:
De dames van de VDO zijn in poule A nog ongeslagen en deze week kunnen zijn die reeks voortzetten tegen de FDB. Nummer twee van de ranglijst, DONHN, komt dit weekend niet in actie. Wel mogen de dames van DVK thuis aantreden tegen DBA en zal de SDC het opnemen tegen de DVS.

We krijgen een interessante speelronde in poule B. Hier gaan namelijk de nummers één en twee het tegen elkaar opnemen. Deze wedstrijd zal gaan tussen de dames van de RDB en DBMN. Ook de nummers drie en vier gaan de strijd met elkaar aan. Hier ontvangt de DVO de DBBR. Logischerwijs zal de DOGD dan uitkomen tegen de DSWN.

Tags:

Author: Pieter Verbeek