Komend weekend staan er weer mooie wedstrijden op het programma in de SuperLeague. De NDB blikt vooruit op deze wedstrijden.

In de hoofdklasse zit Oranjebar 1 koploper Bosgenoegen op de hielen. Het verschil is slechts 1 puntje en beide teams zullen een gemotiveerde tegenstander treffen. Bosgenoegen neemt het op tegen Red Alert Bet Kolen, die na de nederlaag in de vorige speelronde nu moeten winnen om niet op een degradatie plaats te belanden. Oranjebar zal het gaan opnemen tegen deDartshop.nl. De mannen uit Eindhoven wisten hun vorige wedstrijd knap te winnen en kunnen met een overwinning op de nummer 2 de degradatie plaatsen verlaten.

Daarnaast zullen de huidige nummers 4 en 5 de strijd met elkaar aangaan: DKE RW Repair en Twenty Six Urk. Nummer 3 Team Winsum Sneek zal afreizen naar het zuiden van het land om het op te nemen tegen Fanatics Weert. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse zal gaan tussen hekkensluiter Dartshop Leiden en Café de Dissel die we terugvinden in de middenmoot.

In de overgangsklasse staan er natuurlijk ook weer diverse spannende wedstrijden op het programma, klik hier voor het volledige programma.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek