Vrijdagavond was het Ladies Night in de Remote Darts League. De vier vrouwen in de competities kwamen allemaal in actie.

Lorraine Winstanley toonde zich de beste van de vier vrouwen. De voormalig World Masters-kampioene versloeg Laura Turner (6-2), Tina Osborne (6-4) en Stacey Pace (6-0). Ze verzekerde zich op deze manier van een dertiende plaats in de eindranglijst.

Na afloop liet de Engelse weten het lastig gevonden te hebben om online tegen opponenten te gooien. ”Normaal kan ik me altijd wel ergens goed voor opladen, maar ik merkte dat ik daar moeite mee had voor online-wedstrijden. Achteraf had ik wat meer online trainingspotjes moeten spelen om eraan te wennen.”

Collega-speelster Stacey Pace hoopt op een nieuwe kans. ”Ik zou het graag nog eens overdoen. Met deze competitie heb ik een hoop geleerd en zou die lessen graag mee willen nemen naar een nieuwe poging. Het was een leuke ervaring, waarvan ik niet verwacht had die te krijgen.”

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek