Aangezien de populariteit van darts steeds meer toeneemt, spelen ook de bookmakers hierop in door meer wedstrijden aan te bieden om op te gokken. De toernooien worden alsmaar spannender en vaak worden ze ook op televisie uitgezonden. Aangezien mensen ook graag geld inzetten op de uitslagen, is het interessant om eens te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

De quoteringen

Voor je gaat inzetten op darts is het belangrijk om te kijken naar de verschillende quoteringen. Die verschillen namelijk per bookmaker. Een betrouwbare bookmaker laat altijd duidelijk de quoteringen zien van alle sportweddenschappen. Uit deze quoteringen kun je afleiden hoe groot of hoe klein de kans is op een positieve uitkomst. Hoe lager de quoteringen, hoe groter de kans is op winst en omgekeerd. Hoe meer risico je neemt, hoe meer winst je kan maken. Het ligt voor de hand om te gokken op toppers zoals Gary Anderson en Michael van Gerwen, maar de quoteringen liggen dan wel aan de lage kant.

Wil je toch mooie winsten maken als je gokt op darts? Probeer dan weddenschappen te combineren en op zoek te gaan naar buitenkansjes.

Hoe kun je gokken op darts?

Op de website van de bookmaker kun je in het aanbod diverse wedstrijden, competities en toernooien vinden zoals het World Darts kampioenschap of de World Grand Prix. Meestal krijg je verschillende mogelijkheden om een weddenschap te plaatsen. Zo kun je gokken op de winnaar, op het totaal aantal punten in de volgende worp, of er een 180 valt in de volgende leg, etc.

Spelers die het dartsnieuws goed volgen en de verschillende toernooien die gespeeld worden in de gaten houden, maken het meeste kans om een winnende weddenschap te plaatsen. De eerste stap is je inschrijven bij een betrouwbare bookmaker en een storting overmaken op je account. Daarna ben je klaar om een gokje te wagen.

Wanneer kun je inzetten op darts?

Van zodra een toernooi of wedstrijd van start gaat, kun je bij de bekende bookmakers de quoteringen bekijken en een inzet plaatsen. Het is dus interessant om enkele dagen voor de wedstrijd een kijkje te gaan nemen in het overzicht van de aanbieder. Dan weet je meteen hoe hoog de quoteringen liggen. Op momenten dat er niet veel aanbod is, kun je ook de andere sporten verkennen zoals voetbal, golf, basketbal, tennis, etc. Daarnaast beschikken de meeste bookmakers ook over een online casino met spellen zoals online blackjack, poker, roulette en diverse gokkasten.

Tags:

Author: Admin