Op de vierde dag van de PDC Summer Series trok James Wade aan het langste eind. De Engelsman versloeg in de finale Rob Cross met 8-2.

Wade was dan ook bijzonder tevreden na afloop. “Het was een bijzonder goede dag en ik heb er heel hard van genoten. De voorbije dagen ging het wat op en af maar zeker tijdens mijn laatste vier wedstrijden haalde ik een zeer hoog niveau en raakte ik aan een hoog percentage mijn dubbels”, aldus de 37-jarige Engelsman bij PDC.tv.

“Ik heb genoten van de vrijgekomen tijd met mijn familie tijdens de coronabreak, maar nu ben ik tevreden dat we opnieuw toernooien kunnen spelen. Ik weet dat ik toernooien kan winnen, dat bewees ik al genoeg in het verleden. Toch is het niet makkelijk, er zijn momenteel immers bijzonder veel goede spelers actief, ik prijs mezelf gelukkig dat ik al zo’n twintig jaar deel mag uitmaken van de wereldtop.”

Ondanks het feit dat hij al lange tijd actief is op de PDC-Tour blijft Wade bijzonder hongerig naar succes: “Ik wil nog altijd grote toernooien winnen en het de jeugd lastig maken.”

Tags: ,

Author: Bram Coenen