Charlotte Wood is al enkele jaren een bekend gezicht tijdens de televisietoernooien. De blondine maakte haar debuut als walk-on girl tijdens de Players Championship Finals 2014. Zij moest Sammi Marsh, de echtgenote van darter James Wade, doen vergeten.

Charlotte werd samen met twee andere dames gevraagd om de darters tijdens het toernooi in Minehead naar het podium te brengen. Diegene die het meest in de smaak viel, zou uiteindelijk een vaste plaats als walk-on girl krijgen.

De 28-jarige dame uit Leicester maakte het meeste indruk bij de PDC en inmiddels is zij bezig aan haar derde seizoen als vaste walk-on girl. Bij nagenoeg alle televisietoernooien in het Verenigd Koninkrijk begeleid zij samen met Daniella Harper de spelers naar het podium. Naast de officiële toernooien, wordt het koppel ook veelvuldig gevraagd voor demonstratietoernooien.

Naast haar werkzaamheden in het dartsland heeft Charlotte ook andere baantjes in de modellenwereld. Zo is Charlotte geregeld te zien als Grid Girl bij auto- en motorraces en is zij lingeriemodel.

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek