Wayne Warren bereikte vrijdag de halve eindstrijd op het BDO WK na een 5-3 zege op de Nederlander Chris Landman.

De Welshman gaat zaterdag zijn eerste halve finale spelen, nadat hij in 2018 de kwartfinales haalde op het BDO WK. Vorig jaar verloor Warren al in de tweede ronde. Bij de laatste vier wacht een clash met Scott Mitchell.

”Het is een droom. Ik word 58 en normaal zeggen mensen dan dat je carrière erop zit. Ik speel met veel vertrouwen en kan nog beter spelen dan wat ik nu laat zien.”

De Welshe darter verbeterde zijn spel in aanloop naar het WK na een gesprekje met zijn pijlenleverancier. ”Ik miste de World Masters en ging zonder zelfvertrouwen naar de Grand Slam of Darts. Ik sprak met mijn sponsor Red Dragon en zij maakten een nieuw setje pijlen voor mij. Een aantal gram zwaarder dan wat ik eerder gooide. Dat heeft mij serieus veel goeds gedaan.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek