Jermaine Wattimena is het niet eens met de kritiek van Roland Scholten na zijn zege op Peter Wright. The Machine Gun voelt zich persoonlijk aangevallen door het commentaar van de RTL-analist.

Scholten uitte kritiek op Wattimena omdat laatstgenoemde in tranen uitbarstte nadat hij voor het eerst in zijn carrière de laatste acht van een major-toernooi haalde. The Tripod vond deze reactie onprofessioneel, zo vertelde de voormalig UK Open-kampioen woensdagavond tijdens de uitzending.

”Ik heb Scholten nooit wat aangedaan. Hij vindt altijd een punt om negatief over mij te praten”, schrijft de Gelderlander op zijn Twitter. Hij legde vervolgens uit waarom hij geëmotioneerd was na zijn overwinning.

”Voor de duidelijkheid: ik ga elke wedstrijd in om te winnen. Ik werd emotioneel omdat het (mijn kwaliteiten, red.) er eindelijk uit kwam. Emotie zit in elke sport!” Wattimena vindt de in zijn ogen onterechte kritiek van de oud-darter reden om hem voortaan niet meer te vragen voor TV-werkzaamheden. ”RTL, laat Scholten alsjeblieft thuis”, zo sloot hij af.

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek