Jermaine Wattimena heeft deze week een driejarig contract getekend bij The Sportsman Management Company Ltd. De belangen van ‘The Machine Gun’ werden eerst door William Adamson namens Cleveland Arms behartigd.

Mac Elkin wordt zijn nieuwe manager. Elkin is momenteel naast Wattimena ook de manager van Kim Huybrechts, Ronny Huybrechts, Mensur Suljovic, Kyle Anderson, Corey Cadby, Dimitri van den Bergh en Mike de Decker. Glen Durrant en Jelle Klaasen namen onlangs afscheid van dit management.

Wattimena gaf zelf ook nog een reactie af na het ondertekenen van zijn nieuwe contract. ”Ik heb mij de laatste drie jaar goed kunnen ontwikkelen onder William Adamson. Er was altijd de intentie om de overstap naar Mac te maken, zodra hij en William dachten dat ik daar klaar voor was. Op dit moment heb ik die stabiliteit in mijn carrière. Ik wil Mac en William graag bedanken voor hun vertrouwen in mijn spel.”

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek