Enkele weken geleden kreeg Ian White de lachers op zijn hand. Op sociale media postte hij een foto waarbij hij in bloot bovenlijf en boxershort Cristiano Ronaldo imiteerde.

White, die nooit verlegen zit om een stunt, had inspiratie opgedaan bij een foto van Cristiano Ronaldo die PDC-commentator Dan Dawson gepost had. “Hij had er iets bij verteld dat darters veel minder gespierd zijn en ik dacht meteen, die kans kan ik niet laten liggen. Ik kreeg meteen bijzonder veel positieve reacties en iedereen vond het enorm grappig”, aldus de 49-jarige Engelsman in gesprek met RTL Nieuws.

Naast foto’s plaatst White ook regelmatig liedjes online. Aan de kijkers van RTL werd dan ook gevraagd hoeveel mensen hem een goede zanger vinden. “Dat zullen er maximum twee zijn”, lacht White. Uiteindelijk bleken 34% van de ondervraagden hem een goede zanger te vinden. “Zoveel? Misschien zijn die allemaal doof”, lacht hij. “Ach, ik amuseer me er mee en mijn volgers vinden het fantastisch, daarom ga ik er mee door.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Bram Coenen