Simon Whitlock leek na afloop van zijn duel tegen Alan Norris weinig waarde te hechten aan zijn 10-0 overwinning op de Engelsman. De Australiër was vooral blij dat hij progressie had geboekt ten opzichte van zijn partij in de eerste ronde tegen James Richardson.

‘The Wizard’ speelde een zeer degelijke partij met een gemiddelde van 96 en een finishpercentage van 48 procent. Whitlock profiteerde zodoende optimaal van de off-day van zijn Engelse tegenstander.

”De score was een beetje geflatteerd”, vertelde Whitlock na afloop over zijn whitewash. ”Alan miste zijn kansen en ik wist ze wel te benutten.”

”Ik was niet tevreden met de manier waarop ik speelde tegen James Richardson in de eerste ronde, dus dat wilde ik beter doen. Alan haalde zijn niveau niet en daardoor had ik een makkelijke dag.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek