Simon Whitlock reist met een positief gevoel af naar Nieuw-Zeeland voor de Auckland Darts Masters dit weekend. Later deze maand keert ‘The Wizard’ terug naar zijn geboorteland Australië voor de resterende twee World Series-toernooien.

De nummer zeven van de wereld haalde veel optimisme uit zijn kwartfinaleplek op de World Matchplay. Na zeges op Richard North en James Wade, ging Whitlock bij de laatste acht onderuit tegen Peter Wright.

”Ik voel me fantastisch op het podium en ben tevreden met de manier waarop ik speel. Ik kijk absoluut uit naar de drie World Series-toernooien.”

”Er zijn veel positieve lessen te trekken uit mijn prestatie in Blackpool. Ik bleef doorvechten en had telkens goede momenten in mijn duels. Voor mij betekent het veel om in Australië te spelen. Ik ben een trotse Australiër en speel graag voor mijn eigen publiek.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek