Van 13 december tot en met 1 januari wordt de 27ste editie van het PDC WK Darts gespeeld. Dankzij Sportreizen.com kan jij daar ook bij zijn!

Het PDC WK Darts is het grootste en belangrijkste toernooi van het jaar. Een 96-koppig deelnemersveld strijdt in Alexandra Palace om de wereldtitel en de bijbehorende cheque van een half miljoen Britse ponden.

De aanwezige toeschouwers zorgen voor een geweldige sfeer in Ally Pally. Zelfs als je niet van darts houdt, is een bezoek aan deze dartstempel een unieke ervaring. Onder toeziend oog van 3000 fans won Michael van Gerwen begin dit jaar zijn derde wereldtitel en de Nederlander zal ook in december te bewonderen zijn tijdens het wereldkampioenschap.

Ook Raymond van Barneveld zal voor een laatste keer te zien zijn in Alexandra Palace. De vijfvoudig wereldkampioen neemt na het WK Darts 2020 afscheid van het professionele circuit.

Wil jij Van Gerwen aanmoedigen of Van Barneveld nog een laatste keer in actie zien komen? Via Sportreizen worden diverse arrangementen aangeboden om het darts-spektakel te bezoeken.

Vanaf 120 euro kan jij erbij zijn! Zo kost een ticket met één overnachting voor vrijdagavond 20 december slechts 120 euro per persoon. Voor een totaalbedrag van 255 euro krijg je er ook een retourvlucht vanaf Amsterdam bij. Naast vliegarrangementen zijn er voor enkele data ook arrangementen via een bootreis beschikbaar.

Daarnaast ligt ook een bezoek aan de WK-finale tot de mogelijkheden. Vanaf 469 euro kan jij op 1 januari 2020 zien wie er gekroond wordt tot wereldkampioen.

Sportreizen.com is de enige en officiële distributeur van PDC-tickets in Nederland en België.

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek