Organisator BDO heeft alle landenorganisaties waaronder de NDB voorzien van belangrijke informatie over de Winmau World Masters 2017 en Lakeside play-offs. Het is alweer de 44e editie van dit prachtige evenement waar honderden internationale topspelers binnen de categorieën heren, dames, jongens en meisjes aan mee zullen doen. Informatie over Winmau World Youth Championships volgt binnenkort.

Winmau World Masters
In dit bericht was al te lezen dat het evenement na acht jaar afwezigheid weer terugkeert naar Bridlington. Ook was al duidelijk dat de vloerwedstrijden van de Winmau gespeeld gaan worden op maandag 25 september en de podiumwedstrijden op 26 en 27 september. Een belangrijke wijziging t.o.v. de voorgaande jaren is dat ook de geseede spelers dit jaar op de vloer in actie komen. Voorheen waren zij direct geplaatst voor de podiumwedstrijden bij de laatste 32, maar dat voorrecht hebben zij dit jaar niet meer. Het WDDA toernooi voor de mindervalide darter wordt gespeeld op 26 september met de grote finale op het podium op de 27e. Voor het programma en het spelformat klikt u hier.

Lakeside play-offs
Op donderdag 28 september staan de Lakeside play-offs op het programma. Spelers die geplaatst zijn voor de Winmau World Masters zijn automatisch ook voor deze play-offs geplaatst.

Klik hier voor nog veel meer informatie van de NDB!

Tags: | |

Schrijver: Henno Lubbers