Peter Wright gebruikte het perspraatje na de eenvoudige zege van Schotland op Zweden tijdens de World Cup of Darts om zijn teamgenoot Gary Anderson op te hemelen.

”Ik vind het een eer dat Gary met mij speelt op de World Cup of Darts”, zo begon Wright zijn lofrede over zijn 48-jarige landgenoot. ”Iedereen weet dat Anderson de beste speler ter wereld is. Het is fijn dat hij weer terug is op televisie.”

Anderson maakte in Hamburg zijn rentree op televisie, nadat hij door rug- en schouderblessure niet aan de Premier League Darts kon meedoen. ‘The Flying Scotsman’ overtuigde zaterdagmiddag door Magnus Caris met 4-0 aan de kant te zetten.

Doordat Wright met 4-2 wist te winnen van Dennis Nilsson, plaatste Schotland zich met een 2-0 overwinning voor de kwartfinales van de World Cup of Darts. Zondagmiddag is België de tegenstander bij de laatste acht.

Bekijk hier ons toernooicenter voor de World Cup of Darts. In het toernooicenter is informatie te vinden over de loting, verdeling van het prijzengeld, het format en TV-uitzendschema. Klik hier voor de link naar het scorecenter om alle tussenstanden live te volgen.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek