Peter Wright won vorige week in de Premier League Darts van Michael van Gerwen, maar na afloop ging het vooral over de wedstrijden waarin ‘Snakebite’ juist niet wist te winnen van ‘Mighty Mike’.

Wright refereerde onder meer naar de nederlagen tijdens de Premier League Darts 2017 en die van eerder deze maand op de UK Open Qualifiers in Wigan.

”Ik had Michael moeten verslaan op de UK Open Qualifiers. Maar ik liet hem ontsnappen, hetzelfde geldt voor Michael Smith. Ik verloor de controle aan het einde van de partij en hij kwam ermee weg.”

”Elke keer als ik tegen Michael speelde, gaf ik het weg. Ik heb daar zeker van geleerd ten opzichte van vorig jaar. Kijk alle wedstrijden maar terug, ik gaf het hem telkens cadeau.”

”Vorig jaar heb ik de finale verloren en dat heeft mij extra gefocust gemaakt. Ik kan finales van belangrijke toernooien halen en zeker de Premier League. In 2017 had ik de finale moeten winnen, maar als ik weer de kans krijg ga ik zeker geen dubbels meer missen.”

”Veel mensen vertellen mij dat ik de diamond pijlen moet gaan gebruiken. Ik moet de rest weg doen, en dat ga ik zeker doen. Ik speelde niet goed met die nieuwe pijlen, maar dat ga ik met deze darts wel doen. De rest kan maar beter oppassen.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek