Peter Wright was niet te spreken over zijn optreden in de eerste ronde van de Melbourne Darts Masters. De Schot gooide slechts 82 gemiddeld, maar won wel met 6-4 van een eveneens tegenvallende Corey Cadby.

De huidige nummer zes van de wereldranglijst is de titelverdediger in Melbourne. Zaterdag wacht een duel met Raymond van Barneveld in de kwartfinale. De Hagenaar maakte wél indruk met een makkelijke zege en een gemiddelde van 106 punten per beurt.

”Dit was zeer slecht”, concludeerde Wright meteen in zijn interview. De Schot bood vervolgens ook zijn excuses aan voor zijn matige optreden.

”Het spijt me, ik heb geen idee wat er mis ging. Soms lukt het gewoon niet”, zei ‘Snakebite’ gefrustreerd voor de camera’s van ITV. ”Als ik zo tegen Raymond speel, dan raak ik mijn titel kwijt.”

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder het toernooischema en de verdeling van het prijzengeld.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek