Peter Wright was zaterdag niet te stoppen tijdens het vijfde Players Championship-toernooi. Met grote overmacht pakte Snakebite zijn derde titel van het seizoen.

Na een kwalitatief zeer hoogstaande finale was Wright met 8-6 te sterk voor Gerwyn Price. En passant zette de Schotse darter ook nog het hoogste geregistreerde gemiddelde ooit neer op een Players Championship-toernooi.

Ondanks het succes van de voorbije weken, gaat Wright binnenkort toch nog iets aan zijn pijlen aanpassen. ”Dit is nog maar het begin. Ik houd van deze pijlen, maar er komt iets aan wat de pijlen nog iets gaan verbeteren.”

”Wie weet wat ik nog meer kan winnen dit jaar? Ik bekijk het leg voor leg, meer kan ik niet doen. Als wereldkampioen ben je een target voor de rest. Maar voor mijn gevoel geef ik andere spelers juist het geloof dat ze ook alles kunnen winnen.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek