Peter Wright deed vorige week zijn sportieve plicht door gelijk te spelen tegen Daryl Gurney in de Premier League Darts. Hierdoor was Gary Anderson voorafgaand aan zijn duel met Michael van Gerwen al geplaatst voor de play-offs.

De Schot hoopt nu dat zijn landgenoot aanstaande donderdag de eindzege gaat pakken in de beste dartscompetitie ter wereld. Binnenkort verdedigt Wright aan de zijde van Anderson de Schotse eer op de World Cup of Darts.

”Ik ben blij dat ik Gary een plezier heb kunnen doen. Hopelijk kan hij in de O2 Arena zijn derde Premier League-titel winnen”, vertelt Wright aan Live Darts. ”Die kans heb ik mijn World Cup-partner geboden.”

”Hij hoeft mij geen fles champagne te geven als dank, daar houd ik niet van. Ik ben oprecht blij voor hem, hij heeft goed gespeeld dit jaar. Gary kan het Michael van Gerwen moeilijk maken tijdens de play-offs.”

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek