Peter Wright won zondag ook zijn tweede poulewedstrijd op de Grand Slam of Darts door Ryan Harrington te verslaan. Met vier punten gaat de voormalig UK Open-kampioen nu aan kop in zijn groep.

”Ik voel mij goed bij deze set-up. Het zorgt ervoor dat ik mij voor elke pijl focus. Ik ben nog niet in de buurt van mijn topvorm, maar met mijn ‘B-vorm’ kan ik dit toernooi ook winnen”, zei Wright tegenover Live Darts.

De Schotse darter speelt maandagavond in zijn laatste groepsduel tegen Danny Noppert. Laatstgenoemde haalde onlangs de finale van de World Series of Darts Finals en dus weet Snakebite dat hij aan de bak moet.

”Dat wordt sowieso een pittige wedstrijd. Hij is een zeer gevaarlijke tegenstander en ik zal hem met respect benaderen, anders gooit hij mij uit het toernooi.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek