Peter Wright jaagt nog altijd op de eerste plaats in de Premier League Darts. Om nog kans te maken om de competitie als koploper te beëindigen heeft de Schot punten nodig in het duel met Raymond van Barneveld.

‘Snakebite’ reist in ieder geval met een goed gevoel af naar Aberdeen. Wright won afgelopen weekend zijn derde Euro Tour-toernooi van het jaar na een 6-0 overwinning op Michael van Gerwen in de finale.

”Het gevoel is goed”, zegt Wright op de website van de PDC. ”Gelukkig heb ik geen druk meer om de play-offs te halen, dat is twee weken geleden al gelukt, maar ik wil nog wel de competitie winnen. Michael is op dit moment de beste speler ter wereld, maar ik probeer hem onder druk te zetten.”

”Ik moet Raymond verslaan om eventueel te eerste plek over te nemen, dus ik ben op zoek naar twee punten. Het zal een fantastische wedstrijd worden met veel lawaai en gezang vanuit het publiek. Het publiek in Aberdeen is fantastisch, dus ik kijk er naar uit.”

Author: Pieter Verbeek