De eindzege van Peter Wright op de Melbourne Darts Masters moet de Schot helpen om succesvol te presteren in de tweede seizoenshelft.

De nummer twee van de wereld sprak voorafgaand aan het seizoen de wens uit om twintig toernooien te winnen dit jaar. Na bijna acht maanden staat de teller bij Wright pas op twee titels. Werk aan de winkel dus voor ‘Snakebite’ om zijn doelstelling te halen.

”Ik was mijn zelfvertrouwen verloren in de afgelopen maanden. Het voelde alsof ik weggevaagd zou worden door een hoop andere spelers en dat had invloed op mijn spel.”

”De andere spelers hebben eerder dit jaar goed gespeeld om mij te verslaan. Maar ik heb tegen mezelf gezegd dat ik de Melbourne Darts Masters ging winnen. Ik wist dat ik twee Nederlandse darters moest verslaan en ik voelde dat het ging lukken.”

”Qua gemiddeldes was dit niet de beste finale, maar het was een gevecht. Ik ben zo blij dat ik heb laten zien dat mijn eindzege op de German Darts Masters van vorig jaar geen eenmalig resultaat was.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek