Peter Wright plaatste zich maandagavond voor de zesde keer op rij voor de knock-outfase van de Grand Slam of Darts. Snakebite won al zijn drie groepsduels.

Na overwinningen op Wayne Warren en Ryan Harrington moest ook Danny Noppert het hoofd buigen voor de Schotse darter. Voor Noppert betekende dat uitschakeling in de poulefase. Wright speelt bij de laatste zestien tegen Rob Cross en ziet dat duel met vertrouwen tegemoet.

”Ik was wat geïrriteerd aan het begin van mijn partij (tegen Noppert, red.). Danny begon goed en ik maakte wat foutjes. Met de manier waarop ik begon, ben ik blij met mijn spel in de laatste vier legs.”

”Tegen wie ik ook speel, het wordt een mooie opwarmer richting de kwartfinale”, grapte de voormalig WK-finalist over zijn komende tegenstander. Daarna serieuze op toon: ”Ik houd van darten, speel tegen de beste spelers ter wereld en dat is het leukste om te doen.”

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder de groepsindelingen, verdeling van het prijzengeld, het format en TV-uitzendschema.

 

Tags:

Author: Pieter Verbeek