Peter Wright hoopt dat zijn vrouw met een bijzonder outfit op de proppen komt voor de US Darts Masters. ‘Snakebite’ heeft de wens uitgesproken om als Elvis Presley het podium te betreden in Las Vegas.

De Schot, beroemd vanwege zijn opmerkelijke outfits en kleurrijke haardracht, komt donderdagavond in actie tijdens het World Series-toernooi in Las Vegas. De Britse krant Daily Star vroeg aan hem welk outfit hij gaat dragen tijdens dit toernooi.

”Het hangt af van mijn vrouw Jo. Zij neemt alle beslissingen. Vorig jaar had ik een broek met daarop de Amerikaanse vlag aan”, zo vertelt de voormalig UK Open-kampioen.

”Ik heb altijd al een outfit van Elvis willen dragen, dat zou grappig zijn. Rondlopen in Las Vegas met een pak van Elvis Presley. Mijn vrouw zou zijn haar gemakkelijk kunnen namaken op mijn hoofd. Ik heb echter niet de dansbewegingen of de stem van Elvis”, grapt Wright.

Het is het derde opeenvolgende jaar dat de PDC een bezoekt brengt aan Las Vegas voor de US Darts Masters. Wright was ook van de partij tijdens de twee voorgaande edities.

”De PDC heeft het daar fantastisch voor elkaar door een all-inclusive pakket aan te bieden met daarin een vliegticket, hotel en tickets voor het darten”, zo prijst de Schotse darter de organisatie van het toernooi.

”Vorig jaar was het fantastisch in Las Vegas. Ik was ook erg onder de indruk van het publiek. Hopelijk zijn ze weer in groten getale aanwezig. Ik kijk er erg naar uit”, besloot Wright.

Steve Welsh/PDC

Foto: Steve Welsh/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek