In Groep B is Peter Wright al zeker van een plek bij de laatste vier op de Champions League of Darts. Snakebite won zijn eerste twee groepsduels van Daryl Gurney en Gerwyn Price.

Tegen Gurney kwam Wright een 3-0 achterstand te boven, alvorens hij met 10-7 zegevierde. Daarna werd Price met 10-8 verslagen dankzij finishes vanaf 161 en 125. Zondagmiddag kan de Schotse darter in de partij tegen Rob Cross ook de winst in zijn groep veiligstellen.

”Het voelt erg goed dat ik al door ben. Maar ik wil nog steeds de groep winnen en vervolgens ook het toernooi”, vertelde een strijdvaardige Wright tegen de PDC.

”Dit is een briljant toernooi en ik wil het graag winnen. Ik zal het duel tegen Rob benaderen als een knock-outwedstrijd. Op die manier bereid ik mezelf goed voor op de halve finales.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek