Menzies laat poulewinst uit handen glippen in MODUS League

Niet Cameron Menzies maar Kevin Burness heeft de eerste poule gewonnen tijdens de vijfde speelweek van de MODUS Online Live League.

Menzies ging met een voorsprong van vier punten de laatste speeldag van deze groep in en wist meteen het gat naar zes punten uit te breiden door Burness met 4-1 te verslaan. Echter verloor de Schot daarna drie van zijn vier resterende duels. Burness won woensdag zijn vier overige partijen en wist daardoor op legsaldo Menzies te passeren.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Richie Burnett, Nathan Girvan en Alan Norris.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Mike Gillet, Conan Whitehead en Barrie Bates de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Woensdag 14 april

Jamie Clark 4-2 Greg Ritchie

Dave Parletti 2-4 Darren Beveridge

Cameron Menzies 4-1 Kevin Burness

Greg Ritchie 4-1 Dave Parletti

Kevin Burness 4-3 Jamie Clark

Darren Beveridge 4-3 Cameron Menzies

Greg Ritchie 2-4 Kevin Burness

Dave Parletti 4-3 Cameron Menzies

Jamie Clark 0-4 Darren Beveridge

Kevin Burness 4-3 Dave Parletti

Darren Beveridge 3-4 Greg Ritchie

Cameron Menzies 4-1 Jamie Clark

Darren Beveridge 0-4 Kevin Burness

Jamie Clark 4-3 Dave Parletti

Greg Ritchie 4-0 Cameron Menzies

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties