Menzies, Burnett en Norris behoren tot line-up van vijfde speelweek MODUS League

Maandag gaat de vijfde speelweek van de MODUS Online Live League van start. Tot de deelnemers behoren redelijk wat bekende namen.

Van maandag tot en met woensdag spelen Dave Parletti, Kevin Burness, Jamie Clark, Greg Ritchie, Darren Beveridge en Cameron Menzies een poule tegen elkaar. Elke speler speelt dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Richie Burnett, Nathan Girvan en Alan Norris.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Mike Gillet, Conan Whitehead en Barrie Bates de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Deelnemers maandag tot en met woensdag

Dave Parletti

Kevin Burness

Jamie Clark

Greg Ritchie

Darren Beveridge

Cameron Menzies

Deelnemers donderdagochtend en vrijdagochtend

Mike Gillet

Conan Whitehead

Barrie Bates

+ nummers 4, 5 en 6 van eerste poule

Deelnemers donderdagavond en vrijdagavond

Richie Burnett

Nathan Girvan

Alan Norris

+ nummers 2 en 3 van eerste poule

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties