Eigenaars, financiering en advertentiebeleid

Dartsnieuws.com is eigendom van en wordt beheerd door online uitgever Assendelft Media B.V. in Assendelft, Nederland. De site is meer dan 7 jaar geleden opgericht.

Assendelft Media B.V., gevestigd in de buurt van Amsterdam, houdt toezicht op de exploitatie van Dartsnieuws.com op alle platforms waarop het verschijnt: Google, Facebook, Twitter, Instagram en een aantal andere sociale media en nieuwsplatforms. Dat gezegd hebbende, Assendelft Media B.V. heeft geen invloed op de meningen van de redactieteams en bemoeit zich ook niet met de doelstellingen van de site, de stem of de onderwerpselectie.

Programmatische advertentieplatforms financieren het grootste deel van de websiteactiviteiten, redactiesalarissen en uitbetalingen van inhoud; toch werken de Dartsnieuws.com redactie, schrijvers en het inhoudsteam onafhankelijk van het team van Assendelft Media. De twee werken niet samen en beïnvloeden elkaars werk niet. Vertegenwoordiging van alle standpunten, perspectieven en schrijvers van alle achtergronden worden sterk aangemoedigd door de redactiemanagers - om ervoor te zorgen dat de objectiviteit en nauwkeurigheid van onze inhoud nooit wordt beperkt door een schrijver, redacteur, partner of bedrijfsafdeling.

Hoewel we ernaar streven om lezers te voorzien van een geweldige advertentie-ervaring, weerspiegelen advertenties niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Dartsnieuws.com of Assendelft Media B.V.

In zeldzame gevallen onderhandelt ons advertentieteam of inhoudsteam over partnerschappen, directe verkoopcampagnes en sponsoring. Gesponsorde artikelen worden duidelijk aangegeven met een disclosure statement. Bepaalde artikelen bevatten ook affiliate links waarvoor Assendelft Media B.V. een commissie ontvangt op gekochte artikelen. Artikelen met affiliate links bevatten ook een verklaring waarin een affiliate samenwerking wordt vermeld.

Het Dartsnieuws.com redactieteam maakt gebruik van relaties met netwerken en andere partners ten behoeve van exclusieve interviews, productrecensies en andere mogelijkheden die ons helpen geïnformeerde en accurate inhoud te creëren. We worden niet betaald voor deze inhoud. Om ervoor te zorgen dat toegang de redactionele objectiviteit niet beïnvloedt, houden we ons aan een grondig ethisch beleid dat alle schrijvers, redacteuren en medewerkers moeten volgen. Lees ons ethisch normenbeleid voor verdere details.