Fordham besmet met coronavirus: 'Bijzonder veel angst om te sterven'

Andy Fordham is besmet geraakt met het coronavirus. De 58-jarige Engelsman heeft heel wat onderliggende gezondheidsproblemen en vreest dan ook dat het virus hem bijzonder hard kan treffen.

In een emotioneel interview met The Sun brak Fordham in tranen uit. "De dokter heeft me verteld dat de komende dagen cruciaal zijn. Momenteel gaat het redelijk maar de mogelijkheid bestaat dat het virus keihard gaat toeslaan. Ik zit momenteel thuis in isolatie maar mijn grootste angst is om op een morgen wakker te worden en niet meer te kunnen ademen. De gedachte dat ik dan zou moeten afgevoerd worden en mogelijk mijn familie nooit meer zou zien is verschrikkelijk."

Fordham, die vorig jaar nog lange tijd gehospitaliseerd was met een leveraandoening, kan tegenwoordig door een liesblessure ook moeilijk stappen. "Het voorbije jaar heb ik niet meer aan het dartbord gestaan. Ik mis het zeker, maar het belangrijkste is nu om dit virus te verslaan. Ik ben steeds bijzonder voorzichtig geweest, dat ik dan toch het virus heb opgelopen is echt een shock", besluit 'The Viking'.

Lees meer over:
BDO coronavirus Andy Fordham

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties