Speelschema Remote Darts League: Play-Offs met Veenstra en titelverdediger Richardson

Maandagavond is de finaleavond van de tweede editie van de Remote Darts League. Richard Veenstra behoort één van de vier halvefinalisten.

Veenstra werd tweede in de reguliere competitie en treft John O'Shea bij de laatste vier. De Nederlander en de Ier troffen elkaar zaterdag nog tijdens de negentiende speelronde van de Remote Darts League . Toen won Veenstra met 6-4, waarmee hij een grote stap zette richting een definitieve plek in de top vier.

De andere halve finale gaat tussen James Richardson en Paul Hogan, die tijdens de eerste editie van deze competitie ook de laatste vier haalden. Richardson wist de eerste editie op zijn naam te schrijven en bleef tijdens deze competitie ook ongeslagen.

In de eerste fase (twintig avonden) van de Remote Darts League spelen alle deelnemers eenmaal tegen elkaar. Vier spelers komen per speelavond in actie, waarbij elke darter dan drie duels afwerkt. Wedstrijden gaat over best of 10 legs, waarbij een 5-5 gelijkspel dus mogelijk is.

Na twintig speeldagen heeft iedereen één keer tegen een andere deelnemer gespeeld. De top vier van de competitie gaat door naar de play-offs, die op maandag 8 juni op het programma staat.

Alle wedstrijden zijn via deze link te bekijken. De uitzending begint dagelijks om 22:00 uur.

Speelschema Remote Darts League

Maandag 8 juni
Play-Offs

22:00 James Richardson v Paul Hogan
23:00 Richard Veenstra v John O'Shea

Gevolgd door finale

Speelschema Remote Darts League: Play-Offs met Veenstra en titelverdediger Richardson
Foto: Lawrence Lustig/PDC

Plaats reactie

666

0 reacties