Speelschema vijftiende speeldag Remote Darts League 2 met Hogan en Veenstra

Dinsdag wordt de vijftiende speelronde in de nieuwe editie van de Remote Darts League afgewerkt. Onder meer Richard Veenstra komt in actie.

Veenstra is nog volop in de race voor een plek in de play-offs. Daarvoor is een plek in de top vier nodig en Flyers staat nu zesde. De darter uit Ossenzijl heeft wel drie duels minder gespeeld dan de nummers één, vier en vijf en kan dinsdagavond dus inlopen op zijn concurrenten.

Ook nummer drie Paul Hogan maakt zijn opwachting. De Engelsman heeft ook drie partijen minder afgewerkt dan de nummers één, vier en vijf. Echter heeft Hogan dusdanig goed gepresteerd in zijn eerste negen duels, dat hij voorlopig de derde plaats bezet. David Cameron en Lorraine Winstanley maken de line-up voor dinsdagavond compleet.

In de eerste fase (twintig avonden) van de Remote Darts League spelen alle deelnemers eenmaal tegen elkaar. Vier spelers komen per speelavond in actie, waarbij elke darter dan drie duels afwerkt. Wedstrijden gaat over best of 10 legs, waarbij een 5-5 gelijkspel dus mogelijk is.

Na twintig speeldagen heeft iedereen één keer tegen een andere deelnemer gespeeld. De top vier van de competitie gaat door naar de play-offs, die op maandag 8 juni op het programma staat.

Alle wedstrijden zijn via deze link te bekijken. De uitzending begint dagelijks om 22:00 uur.

Speelschema Remote Darts League

Dinsdag 2 juni
Vijftiende speelronde

22:00 Richard Veenstra v Paul Hogan
22:30 Lorraine Winstanley v David Cameron
23:00 Lorraine Winstanley v Richard Veenstra
23:30 David Cameron v Paul Hogan
00:00 David Cameron v Richard Veenstra
00:30 Paul Hogan v Lorraine Winstanley

Speelschema vijftiende speeldag Remote Darts League 2 met Hogan en Veenstra
Foto: Chris Sargeant/Tip Top Pics

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties