Anastasia Dobromyslova maakte in haar eerste twee rondes behoorlijk veel indruk, in de halve finales treft ze Lorraine Winstanley.

Winstanley kende een bijzonder goed jaar op de BDO-Tour en is dit jaar als eerste geplaatst op Lakeside. “Ze is een zeer goede speelster. Ik zal echt mijn beste niveau moeten halen wil ik haar kunnen kloppen”, aldus een realistische Dobromyslova.

Het is nooit makkelijk om tegen een goede vriendin te moeten spelen, zo oordeelt ook de Russische. “Lorraine is mijn beste vriendin op het BDO-circuit. We spelen samen alle koppeltornooien, maar hier wil ik uiteraard wel van haar winnen. Mijn droom is een vierde wereldtitel en daarvoor ben ik aardig op weg.

Klik hier voor meer informatie over BDO Lakeside 2019, waaronder het toernooischema en de verdeling van het prijzengeld.

Chris Sargeant/Tip Top Pics

Foto: Chris Sargeant/Tip Top Pics

Tags: , ,

Author: Bram Coenen