Laatste kans!: Road to Ally Pally Fantasy Players Championship Finals Spel (Win 2,500 Euro met 10 Euro!)

Nog maar 10 tickets zijn er over om mee te kunnen doen aan het finalespel van de Road to Ally Pally!

Na een succesvolle eerste editie is de Road to Ally Pally terug in 2020. Met meer tickets en een hogere prijzenpot (10.000 euro). In totaal zijn er nu 51 kwalificatiekansen om deelname aan het finalespel af te dwingen. Het WK in Alexandra Palace zal uiteindelijk bepalen wie de winnaar wordt en 2.500 euro mag bijschrijven.

Klik hier om direct naar het spel te gaan!

Het Players Championship Finals (RtAP) Spel zal gaan starten op vrijdag 25 november 2022 om 11:30 uur.

Je mag 14 darters kiezen uit 4 verschillende groepen waarmee je zoveel mogelijk punten moet halen in het Players Championship Finals (RtAP) Spel.

Het Players Championship Finals (RtAP) Spel kost €10 per team en er zijn 10 tickets te winnen voor het eindspel van de Road to Ally Pally. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel.

De prijzenpot van de Road to Ally Pally is €10,000 met een eerste prijs van €2,500 Het minimaal te winnen bedrag is €30

Players Championship Finals Spel (Minimaal 644 Euro aan prijzen!)

Na 30 Players Championship's, de zogenaamde vloertoernooien, spelen de beste 64 darters nog eenmaal tegen elkaar op een groot podium. Vanaf vrijdag 25 november wordt er drie dagen lang gestreden in Butlin's Minehead Resort.

Doordat de ranglijst van de vloertoernooien gebruikt wordt, zien we een totaal andere loting dan normaal gesproken. Zo is Damon Heta het reekshoofd en is Michael van Gerwen als 22ste geplaatst. Bovendien worden de eerste twee rondes gespeeld over best-of-11-legs. Dat maakt dit tv-toernooi uniek en de kans op verrassingen groter.

Klik hier om direct naar het spel te gaan!

Je krijgt 145 miljoen euro budget om 13 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Players Championship Finals Spel.

Het spel kost €7.00 per team en we starten met minimaal €644 aan prijzen. De eerste prijs zal €116 zijn (20 AK prijzen).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen