Warren klaar voor wereldtitelgevecht bij MAD: 'Ik ga mijn handen vol hebben aan hem'

Vrijdag worden de titels bij de bond Modern Amateur Darts (MAD) opnieuw verdeeld. Tijdens deze avond in Manchester worden vijf titelgevechten gespeeld.

De opzet van de organisatie Modern Amateur Darts kent een andere structuur dan wat gebruikelijk is in het darten. Het heeft de vorm van een piramide, dat op regionaal, landelijk, en continentaal niveau wordt afgewerkt. Spelers die op de continentale positie staan kunnen spelers uitdagen om een plek bovenaan de piramide. Spelers die hun positie bovenaan de ladder verdedigen kunnen daar goed geld mee verdienen.

Ook de strijd om de MAD-wereldtitel wordt vrijdag gestreden. De huidige titelhouder Wayne Warren neemt het op tegen Jarred Cole, die een kwalificatietoernooi wist te winnen.

''Ik ga mijn handen vol hebben aan hem'', zo blikt Warren op de website van MAD vooruit op deze ontmoeting. ''Hij is een zeer getalenteerde speler.''

Warren deed onlangs wat wedstrijdritme op met deelname aan de competities van promoter MODUS, die via YouTube worden uitgezonden.

''Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer wedstrijdklaar ben. Ik ben bovendien weer wat van mijn vorm gevonden. Ik speel goed de laatste tijd en kijk er enorm naar uit om er weer tegenaan te gaan.''

Lees meer over:
Wayne Warren MAD

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties