"Dringt nog niet helemaal tot me door, maar wat een ervaring" - Beau Greaves wint als eerste vrouw ooit een toernooi van de Modus Super Series

Beau Greaves heeft vrijdagavond het hoogste vrouwelijke gemiddelde ooit gegooid. 'Beau 'n' Arrow' schreef historie door een gemiddelde van 114.56 te gooien in de MODUS Super Series.

in haar wedstrijd tegen Kevin Painter op vrijdag gooide ze een gemiddelde van 114.56, het hoogste gemiddelde van een vrouw ooit op een televisie- of streamtoernooi. Een dag later won Greaves ook als eerste vrouw ooit een toernooi van de Modus Super Series.

"Wow, geweldig, wat een prestatie van mezelf", opent Greaves. "Al dringt het nog niet helemaal tot me door, dat zal waarschijnlijk pas na een paar dagen komen als ik de wedstrijd nog eens herbekijk op Youtube."

"Ik ben vooral heel opgelucht dat het gelukt is, dit had ik op voorhand zeker niet verwacht. Wat een geweldige ervaring was dit, ik heb echt genoten van deze week."

Greaves werd nadien overstelpt met gelukwensen. "Ik zit amper op sociale media, maar heb wel heel veel lieve berichtjes gekregen. Dat doet bijzonder veel deugd, ik vind het geweldig dat ik een inspiratiebron kan zijn voor andere dames."

De 20-jarige Engelse werd eerder al tweemaal wereldkampioen bij de WDF. "Het is moeilijk om dit met elkaar te vergelijken. Maar ik schat deze toernooizege alleszins hoog in. Ik ga nu zeker niet op mijn lauweren rusten en blijf hard werken om nog beter te worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties