Klaasen verovert weektitel in MODUS Super Series na Nederlandse finale

De negende speelweek van de MODUS Super Series is een prooi geworden voor Jelle Klaasen. 'The Cobra' was na een Nederlandse finale te sterk voor Chris Landman.

In de MODUS Super Series wordt elke week een nieuwe competitie gespeeld. De beste zes spelers van de eerste vijf speeldagen troffen elkaar zaterdag verdeeld over twee poules tijdens de finaledag van de achtste speelweek.

Klaasen ging als nummer twee verder in Groep B, nadat hij verloor van Fallon Sherrock maar wel Lukas Wenig had verslagen. Sherrock bleef ongeslagen in de groepsfase omdat ze ook van Wenig had gewonnen.

In de andere poule boekte Cam Crabtree overwinningen op Landman en David Davies. Landman had het duel met Davies naar zich toegetrokken en ging zodoende ook verder naar de halve finales.

In de eerste halve finale zegevierde Klaasen met 4-0 tegen Crabtree. Landman schakelde Sherrock met 4-2 uit. Vervolgens zegevierde Klaasen in de finale met 4-0 tegen Landman.

MODUS Super Series - Week 9

Zaterdag 8 juli

Groep A

Chris Landman 3-4 Cam Crabtree

Cam Crabtree 4-1 David Davies

David Davies 0-4 Chris Landman

Groep B

Fallon Sherrock 4-2 Lukas Wenig

Lukas Wenig 2-4 Jelle Klaasen

Jelle Klaasen 3-4 Fallon Sherrock

Halve finale

Cam Crabtree 0-4 Jelle Klaasen

Fallon Sherrock 2-4 Chris Landman

Finale

Jelle Klaasen (89.73) 4-0 (85.10) Chris Landman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties