Martin Adams, Fallon Sherrock, Robert Thornton, Steve West én Mario Robbe deze week te zien bij MODUS Super Series

Maandag begint de twaalfde speelweek van het vijfde seizoen in de MODUS Super Series. Er wordt nog één weekwinnaar gekroond, voordat volgende week de twaalf weekkampioenen het tegen elkaar opnemen in de 'Champions Week'.

Tot de spelers in Groep A behoren onder meer Martin Adams, Fallon Sherrock en de voormalig Nederlandse Tour Card-houder Mario Robbe. Deze groep is aangevuld met David Evans, Stefan Schroder en Mike Huntley. Zij gaan tot en met woensdag dagelijks één keer tegen elkaar spelen. De beste speler van de drie openingsdagen plaatst zich als eerste voor de finaledag.

De nummers twee tot en met zes worden verdeeld over twee nieuwe poules. De nummers twee tot en met vier gaan naar Groep B, waarin ook Steve West, Robert Thornton en Danny Lauby terechtkomen. Zij spelen op donderdag en vrijdag tegen elkaar en gaan bepalen welke drie spelers doorgaan naar de zaterdag.

De nummers vijf en zes van de eerste poule gaan naar Groep C en krijgen daarbij gezelschap van Kevin Dowling, Justin Hood en Reece Colley. Hierbij liggen nog twee tickets klaar voor de finalepoule.

Opzet

Elke week komen van maandag tot en met vrijdag twaalf spelers in actie in meerdere poules. De zes beste spelers gaan door naar de finaleavond op zaterdag.

In de dertiende speelweek gaan de twaalf weekwinnaars de strijd met elkaar aan om te bepalen wie de MODUS Super Series-kampioen wordt en de hoofdprijs van 20.000 pond opstrijkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties